Lamborghini

Ta plats i förarsätet på en Lamborghini. Att prova på att köra en bil av märket Lamborghini är en upplevelse utöver det vanliga! Ett motorevent som passar perfekt till möhippan, svensexan, företagets kickoff, födelsedagspartyt med mera. Fungerar även perfekt som gåva – både till dig själv eller till någon speciell, till de lojalaste kunderna, pris i en säljtävling med mera. Upplev farten och boka en äkta Lamborghini LP 560-4.
Lamborghini från 8 minuter till dygn

Välj mellan att testköra denna supersportbil från 8 minuter till timmar – eller till och med dygn. (Se de olika alternativen för testkörning eller hyra längre ner på sidan.)

Själva upplevelsen börjar med att en av våra erfarna instruktörer ger dig en grundlig genomgång av bilen och dess funktioner. När du känner dig redo får du sedan sätta dig bakom ratten och köra själv på en utvald rutt på en landsväg (där man får köra lite snabbare än inne i stan). Instruktören följer med dig på vägen och finns till hands för eventuella frågor och för att ge tips på vägen, så du får en så ultimat körupplevelse som möjligt.

Presentkort till upplevelsen att köra en Lamborghini köper du av oss – se längre ner på sidan. Köp presentkort till en specifikt Lamborghini-upplevelse eller lämna valet öppet till den som ska få presenten.

Fakta om Lamborghini

När man ser en Lamborghini är det mycket svårt att tänka sig att tillverkaren till detta italienska fullblod faktiskt var en traktortillvekrare från allra första början. Men så var det faktiskt. Efter andra världskriget, år 1949, började italienaren Ferruccio Lamborghini tillverka traktorer i företaget Lamborghini Trattice. Sedan dröjde det ända till 1963 innan han lanserade den första sportbilen.

Det började med att Ferruccio Lamborghini köpte en Ferrari som han blev mycket missnöjd över. Kopplingen var alldeles för trög, ansåg han och klagade hos Enzo Ferrari. Denne viftade bort Lamborghinis klagomål med påpekandet att Lamborghini visste mer om traktorer än om sportbilar. Detta fick den italienske traktortillverkaren att bli så arg att han byggde sig en egen sportbil, vilket blev anledningen till att sportbilen Lamborghini såg dagens ljus. Den stora succen kom 1966, med klassiska Lamborghini Miura och 1968 lanserades Lamborghini Espada som blev Lamborghinis dittills mest framgångsrika modell.

När passar en Lamborghini?

Nedan följer några exempel på event som kan förgyllas genom en riktigt generös Lamborghini-körupplevelse.

– Svensexan. Du kanske är en av de många män som minst en gång i livet blir ombedd att anordna en svensexa. Vare sig det handlar om lillebror eller en av de bästa vännerna så är detta ett event som betyder mycket. En svensexa kan vara så mycket mer än bara en kväll med grabbarna, så vill du ge din vän en riktigt minnesvärd upplevelse, och en sista chans att leka superman tillsammans med grabbarna, så är detta ett event för er.

– Möhippan. Planera möhippan till något utöver det vanliga. Ett event för tjejkompisgänget som inte tackar nej till en utmaning, som gillar fart och vill ha ett riktigt hissnande äventyr tillsammans – OCH en upplevelse som sent kommer att glömmas av alla inblandade.

– Romantik. Behöver du och din partner ett alldeles eget äventyr tillsammans, en flykt från vardagens plikter och monotona rutiner? Gör en weekend speciell genom att uppleva glamouren bakom ratten på en Lamborhini, bilen med stort B!

Hyr en Lamborghini en hel weekend och ge er ut på ett annorlunda äventyr i ett alldeles speciellt vrålåk.

När helst du känner för det! Det behövs egentligen inget speciellt tillfälle för att boka en körupplevelse med en Lamborghini. När helst du bara måste känna farten, spänningen och adrenalinet så är det skäl nog.